Καθαρισμος καμιναδας τζακιου Ίλιον

Καθαρισμος καμιναδας τζακιου Ίλιον

Καθαρισμος Ιλιον

 

Είμαι ο Χρήστος Κοτέλης και ασχολούμαι ενεργά στο Ίλιον τα τελευταία 10 χρόνια με τον επαγγελματικό καθαρισμό τζακιού και καμινάδας.

Ο καθαρισμος τζακιου και καμινάδων είναι ο επαγγελματικός κλάδος που δραστηριοποιούμαστε στο 80% της δουλειάς μας. Διαθέτουμε αποκλειστικό συνεργείο αποκλειστικά για την συγκεκριμένη επαγγελματική κατηγορία.

Το τζάκι είναι μια πολύ ιδιαίτερη κατασκευή η οποία αν δεν χρησιμοποιείται σωστά υπάρχει κίνδυνος για φωτιά. Εαν δεν ”τραβάει” σωστά μακροπρόθεσμα να υπάρχουν πνευμονοπάθειες. 

Γι’ αυτό ο καθαρισμος καμιναδας καλό θα ήταν να γίνεται ανα έτος ή ανά 2 έτη ανάλογα με την χρήση του.

Αυτό διότι με την καύση ξύλων και συχνών ψησιμάτων δημιουργείται στην καμινάδα μια στρώση απο ριτίνη πίσσα και καπνιά. Με την σειρά της δημιουργείται μια εύφλεκτη στρώση πουριού.

Αυτά είναι η αφορμή για αρκετές φωτιές σε καμινάδες καθώς και την μειωμένη του απόδοση. Είναι ωστόσο βασικό ο πελάτης να διαλέξει το κατάλληλο συνεργείο για τον καθαρισμό της καπνοδόχου του. Καθώς κάποιοι τεχνικοί στον χώρο παραμελούν την ύπαρξη του κλαπέτου, αλλιώς τάμπερ. Για αυτό και ο καθαρισμος καμιναδας χρήζει εξειδικευμένου συνεργείου.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα όλα τα κατακάθια τα οποία ξύσανε να μείνουν εκεί και να κινδυνεύουμε για φωτια, Ακόμα και μέσα στο σπίτι εάν η ποσότητα είναι μεγάλη. Ο καθαρισμος τζακιου είναι μια εργασία η οποία θα πρέπει να γίνεται ετησίως ή ανα 2 έτη ανάλογα την χρήση και την αρχιτεκτονική της καμινάδας.

Η εταιρεία μας, CK Service σε συνεργασία με το tzakades.gr διαθέτει ένα εκπαιδευμένο και άρτιο προσωπικό. Θα καθαρίσουμε εξονυχιστικά κάθε μέρος του τζακιού και θα διεκπεραιώσουμε άμεσα τον ετήσιο καθαρισμό τζακιου σας με συνέπεια και υπευθυνότητα με τιμές από μόλις 25 ευρώ. Δεν χρησιμοποιούνται χημικά κατά την διάρκεια του καθαρισμου καμιναδας.

Φροντίζουμε να καλύψουμε την εστία με νάυλονκαι να μην λερώσουμε τον χώρο στο παραμικρό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τζάκι σας κυριολεκτικά αμέσως μετά τον καθαρισμο τζακιου.

Ο καθαρισμος τζακιου γίνεται από κάτω προς τα πάνω με ειδικές βούρτσες και κοντάρια πράγμα το οποίο σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε τον καθαρισμό ανεξαρτήτως καιρού. Έτσι διασφαλίζουμε στους πελάτες μας οτι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες μας 365 ημέρες τον χρόνο.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι καθαρισμού με πολλά διαφορετικά εργαλεία. Αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Όπως:

  • Την διάμετρο της καμινάδας.

 

  • Την καύσιμη ύλη (ελιά, δρυς, οξιά, μπρικέτες κ.α)

 

  • Τον εξαερισμό του τζακιού και το κατά πόσο εύκολα λερώνει η καμινάδα

 

  • Το υλικό της καπνοδόχου (inox, μαντέμι, πυρόλιθος κ.α). Αναλόγως τα υλικά χρησιμοποιούμε διαφορετικά εργαλεία για τον καθαρισμο της καμιναδας

 

  • Την κλίση της καμινάδας

Υπάρχουν και περιπτώσεις οπού η καμινάδα μπορεί να κάνει γωνία 90 μοιρών στο ύψος της πλάκας. Σε αυτήν την περίπτωση πρέπει να γίνει μια διάγνωση για να μπορέσουμε σε συμφωνία με τον πελάτη να βρούμε μια εναλλακτική προσέγγιση καθώς αν ο καθαρισμός δεν γίνει από έμπειρο τεχνικό να αχρηστέψει το τζάκι μας.

Όπως και να εχει με πάνω από 1500 καθαρισμούς στο ενεργητικό μας και ποσοστό επιτυχίας 100% εγγυόμαστε οτι θα φέρουμε εις πέρας τον καθαρισμό και θα σας αφήσουμε πλήρως ικανοποιημένους ανεξαρτήτος δυσκολίας ή ιδιαιτερότητας της καμινάδας.

Μπορείς να μας καλέσεις σε κάποιο από τα νούμερά μας και να κλείσεις ένα ραντεβού ακόμα και αυθημερόν για τον καθαρισμοσ τζακιου σου.

Παρέχουμε ειδικές εκπτώσεις σε σταθερούς πελάτες, σε κτήρια με πάνω από 1 τζάκι αλλα και σε συστάσεις νέων πελατών. Έαν είστε τρίτεκνοι, άνεργοι ή φοιτητές δικαιούστε έκπττωση 10% στο πρώτο ραντεβού για καθαρισμος καμιναδας με την CK Service.

Μην διστάσεις. Κάλεσέ μας σήμερα κιόλας, και ένας έμπειρος τεχνικός τζακιών θα είναι άμεσα δίπλα σου

 

 

 

Call Now Button